Meer resultaten voor koerier zzp gezocht

koerier zzp gezocht
Bezorg pakketten met je eigen auto als koerier voor DHL YoungCapital.
Bijbaan: word folderbezorger en krantenbezorger bij jou in de buurt pool. Bijrijders gezocht die tevens willen helpen in het magazijn. Als koerier minimaal 1200, euro per uur verdienen? Parttime bezorger van tuinmeubelen gezocht. Jij bent de nieuwe Customer Service Coƶrdinator bij een gaaf bedrijf.
spoedkoerier
koerier gezocht zzp zoeken Speurders.nl.
Zzp'er' gezocht voor 1 avond/nacht per week. Wij zijn op zoek naar een koerier voor de vrijdagavond/nacht. Begintijd rond 1630: uur en eindigen. een dag geleden Zaandam Noord-Holland. Gevraagd: Koeriers bedrijf / koerier ZZP ers gevraagd voor bezorging. KOERIERS ZZP-ERS GEVRAAGD Wegens uitbreiding van de werkzaamheden van een grote klant van ons zijn.
wasmachine
Pakketbezorger vacatures PostNL.
Je bent het visitekaartje van PostNL, op de weg en aan de deur. Kun jij die verantwoordelijkheid aan, werk je graag zelfstandig, ben je fit en vind je het leuk om contact te hebben met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou.
ZZP Boekhouder
Koerier Centrum Zuid Limburg Internationaal Spoedkoerier Limburg!
Highlite International BV. Koerier Centrum Zuid Limburg. Koerier Centrum Zuid Limburg is een dynamisch koeriersbedrijf, gevestigd in een representatief nieuwbouwpand in Landgraaf, Zuid-Limburg, tussen de landsgrenzen van Duitsland en Belgiƫ. Koerier Centrum Zuid Limburg. 6374 AZ Landgraaf. Powered by ICT Limburg.
ZZP Boekhouder
Vind koeriers zzp op Marktplaats.nl.
Dit kan tegen 1 vast bedrag per maand, op factuur basis. Zonder enige andere verplichtingen! Voor meer informatie kan contact worden opgenomen. Gezocht een zzp koerier met bakwagen. Zzp koerier met eigen bakwagen gezocht voor een nachtroute omgeving den haag/zoetermeer.
chauffeurs gezocht
Per direct gezocht ZZP koerier met eigen bus.
Gebruikersnaam: Wachtwoord Ingelogd blijven? Per direct gezocht ZZP koerier met eigen bus. Opdrachten Per direct gezocht ZZP koerier met eigen bus. Ik wil reageren Soortgelijke opdracht plaatsen. Almere Koeriers, Transport Logistiek. Een jong succesvol koeriersbedrijf die diensten in binnen en buitenland levert.
ZZP koerier worden Werken als koerier.
ZZP koerier worden. Meest recente berichten. Nissan E-NV200 Evalia Optima Elektrische bestelwagen. De leukste koeriervacatures in Nederland. Ik zoek werk als koerier/chauffeur. Koerier gezocht regio 045. Koerier Limburg op Koeriersbedrijven. tjabo smit op De leukste koeriervacatures in Nederland. rooshan op De leukste koeriervacatures in Nederland.
ZZP Chauffeurs en koeriers ZZP Nederland.
ZZP Koerier beperkte mogelijkheden. Om als ZZP koerier te mogen functioneren met een eigen auto zijn er een aantal beperkingen. Zonder een NIWO-vergunning mag iedereen die in het bezit is van de juiste rijvaardigheidsbewijzen rijden als koerier met een laadvermogen tot 500 kilo.
Vacatures iXXpress Koeriersdiensten.
IX Xpress B.V. is altijd op zoek naar ZZP-ers die in het bezit zijn van een eigen representatieve bestelbus, wij vragen altijd om een. een kopie van uw paspoort, een kopie rijbewijs, een vervoerdersverzekering en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Contacteer ons