Op zoek naar zzp er gezocht montage?

zzp er gezocht montage
zzp - Kosten Shell Tankpas.
Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan het internationale bedrijf Fleetcor. De Shell tankpas is een pure tankpas, dat betekent dat er beperkt extra diensten worden aangeboden buiten het tanken. Met deze tankpas kun je terecht op alle locaties van Shell 400 en haar partner Esso 250.
zzp - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
zzp - 2017 Bill incasso B.V.
Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen.
zzp - A3 Schilderwerken Rotterdam.
Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals wandbewerking, glaswerkzaamheden, houtrotreparatie, en betronwerk. Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen?
Personeel gevraagd.
ZZPers Gezocht voor dakwerkzaamheden. 17 december 2018. Timmerlieden gezocht altijd en overal. 16 december 2018. Wand en plafond monteurs gezocht. 14 december 2018. 20x zzp timmerlieden gezocht. 14 december 2018. 14 december 2018. Isolatie montage medewerkers Harde Persing. 14 december 2018.
verkeersregelaars gezocht
Zzp gezocht op Klusbode.nl.
Ik zoek een goede handige zzp er. Metal stud monteurs gezocht. Klussen aangeboden / Groningen / 2018-04-30 / Timmerwerken. Projectomschrijving: als volledig zelfstandig metal stud monteur zzp er ben je medeverantwoordelijk voor een goede doorloop bij het afbouwen van een project in de regio groningen.
esta
Montagebedrijven ZZP ers Gezocht Kozijnenwebwinkel.
Montagebedrijven, ZZP ers Gezocht. Kozijnenwebwinkel.nu is altijd op zoek naar goede Montagebedrijven of ZZPérs. Bent u op zoek naar montagewerk en heeft u affiniteit met het plaatsen / monteren van Kunststof Kozijnen, terrasoverkappingen, rolluiken, garagedeuren, roldeuren of screens, dan hebben wij wellicht werk voor u! Ga naar het submenu montage en klik wij" zoeken Montagebedrijven" aan.
VPN
Ervaren keukenmonteur Werken bij DMG.
Daarnaast is het mogelijk je als ZZPer aan te sluiten bij Montage Groep Nederland als zelfstandig monteur. Een medische keuring kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure. We zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in de regio Noord Limburg die breed inzetbaar zijn.
energie audit
Zzp of montagebedrijf kozijnen moneurs Kwaliteitsvakman.nl.
Zzp of montagebedrijf kozijnen moneurs. Soortgelijke opdracht plaatsen. Gezocht: Wij hebben regelmatige terugkerende klussen voor zzpers in de vorm van het plaatsen van Kunststof kozijnen. Wij plaatsen Veka kunststof kozijnen in een stelkozijn daarna de binnenkant afwerken met kunststof strippen/hoeken en kitten en eventueel met een vensterbank.
slotenmaker groningen
Zzp-ers Gezocht Montage vacatures Simply Hired.
ZZP CV monteur dikwandig / Lasser TIG. Het betreft het opbouwen van de ketelruimten, afsluiters, kleppen, flensen lassen, supporting aanbrengen en licht montage werk. Krijg dagelijkse updates voor Zzp-ers Gezocht Montage vacatures. Krijg dagelijkse updates voor Zzp-ers Gezocht Montage vacatures.
freelance
Vacatures Ramenfabriek Op t Hoog.
Baan bij een professioneel en groeiend bedrijf. Zelfstandige kozijnmonteurs gezocht. Als ervaren, zelfstandige monteur kozijnen kunststof ben je vaak op pad om de kozijnen op locatie te monteren. Je houdt voortdurend contact met de opdrachtgever en eindgebruiker zodat de klant optimaal bediend wordt. Omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent, ben je letterlijk het visitekaartje van het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit het demonteren van bestaande kozijnen en het monteren van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren, maar ook dakkapellen en serres komen voor. Vaak ben je met een collega op pad maar het kan ook voorkomen dat je zelfstandig naar een klus moet. Wat vragen wij.: Werken op ZZP basis. Ruime aantoonbare ervaring in kunststof kozijnen montage is een must.
Montage ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als montagemonteur ligt je uitdaging in het goed en vakkundig inst Zij leveren hun eigen merk liften, doen montage, onderhoud en verlenen service Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor de montage en de oplevering. 14 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO ZZP'er' gezocht!
Vacatures Zzp monteur zonwering Vacat.
Het voorjaar en de zomer zijn de drukste maanden van het jaar voor INHUIS Plaza. Om onze klanten goed te kunnen bedienen en de doorlooptijden van montage in te korten, zoeken we per direct een ZZP monteur zonwering 60 dagen geleden Preview Opslaan.

Contacteer ons