Meer resultaten voor zzp in de zorg gezocht

zzp in de zorg gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
zzp - Copyright Personeelsman 2016.
Het traditionele concurrentiebeding verbiedt een werknemer dezelfde werkzaamheden, in dezelfde regio, voor een bepaalde periode uit te voeren voor zichzelf of een concurrent. Het is verstandig om aan het concurrentiebeding een boetebeding te koppelen. Lees verder voor meer tips en een voorbeeld concurrentiebeding.
zzp - 2017 Bill incasso B.V.
Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen.
zzp - A3 Schilderwerken Rotterdam.
Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals wandbewerking, glaswerkzaamheden, houtrotreparatie, en betronwerk. Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen?
ZZP - Member of Carus VOF.
Of het nu gaat om een persoonlijke lening, een woonkrediet of een andere vorm van krediet: een krediet aangaan is steeds een belangrijke stap waarbij het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn. Vlaams Krediethuis beschikt over ruime professionele kennis middels 25 jaar ervaring.
ZZP
ZZP - Kosten website laten maken.
Wij waren zeer tevreden met de volledige opvolging van onze website. Jonathan stond steeds voor ons klaar wanneer wij een vraag hadden ivm onze webshop en heeft ons tevens een goede opleiding gegeven zodat we nu zelf aanpassingen kunnen maken aan onze website.
ZZP - BOEKHOUDER REGIO GENT.
Ook dat is zeker en vast mogelijk, dan worden enkel de adviesuren in rekening gebracht. Wij aanvaarden ook opdrachten als boekhouder Gent voor de opmaak van vennootschapsbelastingaangiften en de neerlegging van de jaarrekening indien u zelf reeds uw eigen boekhouding verzorgt.
ZZP - Bereken snel zelf je lening.
Met een voordelige hypothecaire lening van Hypotheekvoordeel word jij eigenaar van je eigen huis! Met een hypothecaire lening en verzekeringen aangepast van jouw project. Met een all-in lening van Hypotheekvoordeel kun je een huis kopen zonder spaargeld in je handen.
ZZP
Groeiend aantal zzp'ers' in de zorg: Alleen zo hou ik dit werk nog vol Nieuwsuur.
Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. Reportage en gesprek: Aantal zzp'ers' in de zorg neemt snel toe. Personeelstekort in de zorg: mannen en Belgen gezocht. Groot tekort aan verpleegkundigen, maar wel een studentenstop. Klik hier om contact met ons op te nemen
vacature zzp opdrachten zorg
Amsterdam UMC, Locatie VUmc Zorg.
Leer onze zorg in 15, minuut beter kennen, bekijk de video.: We bundelen onze krachten. Uw eerste afspraak. Voor uw eerste afspraak bij ons heeft u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Lees hier hoe u een afspraak maakt, wijzigt of afzegt.
zzp administratie
Voor professional of ZZP'er' Goudvoorelkaar.
Bent u werkzaam als ZZP'er' in de zorg en welzijns sector? Wilt u graag anderen helpen, maar weet u niet goed wie in uw omgeving hulp nodig heeft? Op Goudvoorelkaar.nl vindt u een overzicht van álle hulpvragen in Gouda. Zo wordt het nog gemakkelijker om te helpen! Op Goudvoorelkaar.nl vindt u veel hulpvragen voor vrijwilligers, maar er worden ook regelmatig zorgprofessionals gezocht.
slotenmaker utrecht
ZZP-ers gezocht privazorg.nl.
PrivaZorg in dialoog met belanghebbenden. Home Actueel Vacatures ZZP-ers gezocht. PrivaZorg biedt respectvolle, professionele kwalitatieve zorg en ondersteuning aan cliënten in de thuissituatie. In kleine teams van zelfstandig zorgverleners wordt zorg verleend aanvullend op de eigen kracht en mogelijkheid van de cliënt.
freelance
ZZP'er' in de zorg? Easypool helpt! Easypool Zorg aan Huis.
ZZPer in de zorg? Gezocht: ZZP-ers voor de Thuiszorg. Ben jij een zzp-er in de zorg en wil je graag werken in de Thuiszorg? Meld je dan snel aan via onze website! Easypool Zorg aan Huis is opzoek naar ZZP-ers die interesse hebben in Thuiszorg routes in heel Rotterdam.
Muurstickers
ZZP verpleegkundige gezocht.
11 dagen geleden. In het bezit van MBO Verpleegkundige niveau 4 diploma; Als verpleegkundige ben jij het aanspreekpunt voor de mensen die in de woonkamer zitten. Wat wij bieden. Zorg kanjers gezocht intramuraal in Arnhem. 3 maanden geleden. Op ZZP basis ook mogelijk.
matras 140x200
Vacatures zzp zorg Trovit.
ZZP verpleegkundige Zuid-Holland. Is de titel leukste ZZPer in de Zorg jou op het lijf geschreven? Ben jij een Verpleegkundige niveau 4, 5 of 6 en op zoek naar een leuke opdracht. 5 dagen geleden op daanwerkt.nl. Gezocht verpleegkundige ZZP ers.
schilder gezocht
Zorg-Link Zorg-link.
en opdrachtnemer in de zorg. Welkom bij Zorg-Link. Wij zijn zorgservicebureau Zorg-Link en werken in opdracht van een ZZPer om zorgopdrachten te werven. Zelf zijn we jaren werkzaam geweest als ZZPer, dus wij weten hoe alles werkt en kunnen jullie als ZZPer daarbij ondersteunen.
verzekering voor zzp
Zzp gezocht! Bekijk aanbod klussen en opdrachten zzp'ers.'
Geen geschikte opdracht gevonden? Plaats en promoot gratis uw zzp bedrijf met CV De beste manier om gevonden te worden door werkgevers! U zoekt een zzper? Plaats gratis uw vacature De beste manier om gevonden te worden door zzpers en freelancers!
ramen noodles

Contacteer ons