Meer resultaten voor zzp projectmanager gezocht

zzp projectmanager gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Interim Projectmanager-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Sorteer op: relevantie datum. Freelance / ZZP 5. Bepaalde Tijd 1. Onbepaalde Tijd 1. Vacatures 1 tot 10 van 70. Plaats je cv In enkele seconden. Toon: alle vacatures 2 nieuwe vacatures. Projectmanager Netwerk Interim. NN Group 171 reviews Den Haag. Als Projectmanager Netwerk beschik je over.
SEO
Uurtarief bepalen ZZP Nederland.
ZZP uurtarief berekenen en vergelijken. De Prijzen Tarievengids helpt u bij het bepalen van uw tarief. Vraag niet te veel, of erger maak uw tarief niet te laag. Met ruim 150 actuele tarieven van verschillende beroepsgroepen en vijf methodieken om een tarief te berekenen.
siemens
Opdrachten voor projectmanagers.
Andere bureaus die voor jou als projectmanager kunnen bemiddelen.: Bemiddeling in geval van eigen leads. Indien je zelf aan de slag wil bij een grote organisatie loop je als freelancer/zzp'er' vaak aan tegen het feit dat je in de visie van deze organisatie te klein bent om een contract aan te gaan.
akoestisch
ZZP-ers en freelancers gezocht Freelance Werksite.
Je ziet steeds vaker vacatures verschijnen waarin een Zelfstandige Zonder Personeel ZZP en freelancer gezocht worden. Sterker nog: er bestaan al heel wat bemiddelingsbureaus die ZZP-ers en freelancers aan opdrachtgevers koppelen. Afhankelijk van de werkzaamheden kan dit op locatie zijn of gewoon vanuit huis. Een tekstschrijver kan bijvoorbeeld prima vanuit huis werken, maar een projectmanager zal in veel gevallen op de plek van het project aanwezig moeten zijn.
Projectmanagement Vacatures in gevraagd zzp'ers' Intermediair.nl.
11 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Operationeel Directeur. KIMMENADE GROEP zoekt een Operationeel Directeur d, verbeterprocessen en competentie-ontwikkelingErvaring met projectmanagement verantwoordelijkheid voor grotere projecten Goed ontwikkelde kennis van projectmanagement. 53 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Senior Projectmanager.
ZZP projectmanager gezocht.
Voltijd, Freelance / ZZP. Natuurlijk ken je het klappen van de zweep als product owner, verandermanager, programma of projectmanager en heb je de bijbehorende. Enthousiaste operator gezocht voor fotomarketing events! ongeveer een maand geleden. Deeltijd, Tijdelijk, Freelance / ZZP, Onbepaalde Tijd.
ZZP Projectmanager vacatures in Nederland Careerjet.nl.
Deze functie is zowel op ZZP basis als in vaste dienst. Projectmanager voor werving gezocht 16 uur. MKB Brandstof Rotterdam, Zuid-Holland. Projectmanager voor werving gezocht Ben jij een wervende planner die weet waar mooie verhalen zitten? Voor ons online. heb je zelf een netwerk van interessante ondernemers en zzp ers paraat.
Opdrachten voor freelancers Project Management Hoofdkraan.nl Pag. 1.
Wij zijn op zoek naar een freelancer met ruime ervaring liefst meer dan 5 jaar in product management sales management om ons te helpen bij het positioneren en vormgeven van de eerste collectie. Wij zouden graag geholpen. Ervaren ICT Projectmanager Gezocht.
Projectmanager Vacatures in ZZP'er' Intermediair.nl.
Projectmanager complexe software integratie projecten. KwalificatiesWij zijn op zoek naar een pragmatische, hands-on projectmanager opleidingMinimaal; 4 jaar en maximaal 8 jaar werkervaring als projectmanager Het Rotterdamse Metrological is op zoek naar een gelouterde Projectmanager VerantwoordelijkhedenAls projectmanager De focus van de projectmanager ligt voornamelijk op het aansturen.

Contacteer ons