Resultaten voor zzp zorg gezocht

zzp zorg gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
zzp - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
zzp - 0164 271 777.
Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen.
ZZP-ers gezocht privazorg.nl.
PrivaZorg in dialoog met belanghebbenden. Home Actueel Vacatures ZZP-ers gezocht. Zorgcoördinator Rotterdam e.o. PrivaZorg biedt respectvolle, professionele kwalitatieve zorg en ondersteuning aan cliënten in de thuissituatie. In kleine teams van zelfstandig zorgverleners wordt zorg verleend aanvullend op de eigen kracht en mogelijkheid van de cliënt. Klik dan hier
VPN
Zzp zorgverleners particuliere thuiszorg gezocht voor 12 en 24 uursdiensten Verpleegcollectief.
Wet Langdurige Zorg WLZ. Hoe word je zzp'er' in de particuliere thuiszorg? Wie zijn wij? Hart aan het werk in de zorg! Ervaringen van anderen. Samen thuis blijven. blog van mhoor. Zzp zorgverleners particuliere thuiszorg gezocht voor 12 en 24 uursdiensten. Lees hier meer
airbnb amsterdam
Zzp'ers' Zorg-vacatures in Zuid-Holland mei 2018 Indeed.nl.
Thuiszorgmedewerkers in Leiden gezocht minimaal 2 ochtend. Luba 17 reviews Leiden 2324. Affiniteit met de extramurale zorg. Jij levert zorg bij de ouderen thuis. Een salaris conform CAO VVT als ZZP'er' ben je ook welkom bij Luba. Gesponsord vacature opslaan.
sex telefoonnummers
Zzp Er Zorg-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
GZ psycholoog KJ Interim/ ZZP mogelijk, Arnhem. Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen Arnhem. Met twee hoofdlocaties, meer dan 25 behandellocaties en voortdurende groei, zorgen wij er met elkaar voor dat RIOzorg steeds de juiste zorg dichtbij kan bieden. Gesponsord vacature opslaan. ZZP ers gezocht.
Per direct gezocht: zzp'ers! PIDZ Met zorg verbonden uitzendkracht / zzp'er' / interim-managerPIDZ Met zorg verbonden uitzendkracht / zzp'er' / interim-manager.
Per direct gezocht: zzpers! Wij zijn op zoek naar zzpers voor opdrachten in de volgende regios.: Eindhoven e.o: verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4/5, wijkverpleegkundige indiceren werkzaam binnen de ouderenzorg. Nijmegen e.o: oncologieverpleegkundige, IC/CCU-verpleegkundige werkzaam binnen een ziekenhuis en wijkverpleegkundige indiceren werkzaam binnen de ouderenzorg. Zuid-Holland/Zeeland/Roosendaal e.o: helpende, verzorgende IG, verpleegkundige, wijkverpleegkundige indiceren werkzaam binnen de ouderenzorg en palliatieve/24-uurs zorg.
Zorg vacatures in zzp'ers' gevraagd NationaleVacaturebank.nl.
25 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Recruiter Zorg. Enthousiaste recruiter gezocht voor ons succesvolle Antillenteam! Wil j proactieve houding, je bent een echte aanpakker; Affiniteit met de zorg groot internationaal detachering, en werving en selectiebureau in de Zorg.
Vacatures ouderenzorg / thuiszorg HappyNurse HappyNurse.
Banen in de zorg. Vacatures ouderenzorg / thuiszorg. Een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg gezocht? Zoek dan niet verder. HappyNurse is continu op zoek naar zorgprofessionals met kennis, passie en toewijding voor de ouderenzorg. Bij ons ben je flexibel en kan je terecht als uitzendkracht naast je parttime baan of als ZZPer.
Vacature: zorgverleners voor de ouderzorg gezocht! ZZP/uitzend.
ZZP'er' in de zorg. Werken Leren in de zorg. Student HBO verpleegkunde. Zorg-gericht in beeld. Vacature: zorgverleners voor de ouderzorg gezocht! Functie omschrijving: zorgverleners in de ouderzorg. Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Zuid-West Limburg zijn we op zoek naar nieuwe toppers in de ouderenzorg!
Zzp-er Zorg-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Olympia Uitzendbureau 90 reviews Leiden. Je kunt de coördinatie en continuïteit van de zorg waarborgen; De organisatie telt meerdere locaties, biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse. Gesponsord vacature opslaan. ZZP ers gezocht. PrivaZorg 6 reviews Nederland. Palliatief Terminale Zorg.

Contacteer ons