Meer resultaten voor medisch koerier

medisch koerier
BL Cargo Care koeriersdienst.
Door de komst van internet en andere media raken particulieren er steeds meer aan gewend om medische producten online te bestellen. Juist wanneer iemand afhankelijk is van medicamenten kan het een uitkomst zijn om gebruik te maken van een logistieke dienst die de benodigde middelen bij u aan de deur aflevert.
vacature koerier
Koerier diensten Weis Post en Pakketservice.
Zo kunnen uw klanten met een gerust hart de zending afwachten. Koerier voor medische goederen. Wij hebben de kennis en uitrusting in huis om uw medische zendingen succesvol te leveren. Zo verzorgen wij al jaren het medische transport voor een aantal van onze klanten.
oranje casino
Jobstudent Medisch Koerier Tailormade Website.
Jobstudent Medisch Koerier. Cerba Healthcare Belgium afdeling CRI. CRI is een veelzijdig en state-of-the-art laboratorium voor medische analyses in de algemene geneeskunde en diverse specialismen zoals arbeids, sport, en preventieve geneeskunde in Vlaanderen. We hebben een lange traditie als erkend medisch laboratorium en behaalden als één van de eersten de internationale kwaliteitsnorm.
appelazijn gezicht
MWSneltransport in Apeldoorn Transport.
En dat voor een klein prijsje. Als u een koerier nodig heeft regio Apeldoorn e.o. zit u goed, wij garanderen in de regio Apeldoorn e.o. binnen een half uur bij u voor de deur te staan en dan direct naar de geadresseerde klant rijdt met gepaste spoed.
koerier vacatures eindhoven
Contact VU medisch centrum.
Tel: 020 44 48346. Fax: 020 44 48293. Laboratorium voor DNA en eiwitdiagnostiek. VU medisch centrum. 1007 MB AMSTERDAM. VU medisch centrum, locatie Medische Faculteit. J380 derde verdieping, J vleugel. van der Boechorststraat 7. 1081 BT AMSTERDAM. Werken bij VUmc.
millers juice
T.G.TRANS B.V Vervoerders" met een missie" Pakketbezorging, Medisch en Spoed Transport.
Vervoerders" met een missie" Pakketbezorging, Medisch en Spoed Transport. Welkom bij TG-Trans. TG-Trans is uw betrouwbare partner in logistiek. Wij kunnen als laatste schakel in de supplychain uw koeriersdiensten overnemen. We zijn een dynamisch bedrijf met circa 15 FTE in dienst.
koerier vacatures
Werken bij Ce Special Courier B.V? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
Groningen, Amsterdam Bedrijfsgrootte. CE Special Courier is een nationaal en internationaal opererend spoed koeriersbedrijf, gespecialiseerd in medisch vervoer. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren waaronder de medische sector, de overheid, de industrie, juridische dienstverleners, groothandelsbedrijven etc. Wij streven ernaar om bij de uitvoering van ons werk op een verantwoorde manier om te gaan met milieu en maatschappij.
vacature koerier
AMP Groep Bezorging Identificatie Training Advies AMP Groep.
De wijze waarop de AMP Groep deze service voor onze burgers uitvoert, wordt door hen hoog gewaardeerd. Vlot, punctueel en servicegericht, zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over de AMP Groep als identificatiedienst hebben.
pallet verzenden
Home Edcor Sneltransport BV.
Met ons geavanceerde GPS Buddy System weten wij precies waar uw vracht, pakket of brief zich bevindt. 550 Filialen in 2 dagen. Voor een bedrijf wat displays ontwikkeld en produceert verzorgen wij de uitlevering van displays aan de detailhandel door heel Nederland.

Contacteer ons