Meer resultaten voor medisch koerier

medisch koerier
Werken bij Sanquin.
Wie we zijn. Samen met de donor voor een beter leven van de patiënt: dat is waar onze ruim 2500 medewerkers voor staan! Sanquin heeft als enige organisatie ter wereld zowel medische als farmaceutische én wetenschappelijke activiteiten onder één dak.
zzp koerier gezocht
Chauffeur Medische-vacatures juli 2019 Indeed.nl.
Verantwoordelijkheden van een chauffeur vacuümtankwagen. Voordat je aan de slag kunt, word je medisch gekeurd. Deze werkgever werft via Indeed. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Wenau Vacatures in Nijmegen. Lees meer over werken bij Wenau.
vacature koerier
Medisch spoedtransport In en rondom Leeuwarden.
Home Medisch spoedtransport. Speedcargo is uw ervaren partner voor medisch spoedtransport in en rondom Leeuwarden. Dit kan gaan om medicijnen, maar ook om apparatuur. Medicijnen met spoed naar een cliënt bezorgen? Of medicijnen/apparatuur van het ene ziekenhuis naar het andere vervoeren?
koeriersdienst
Koerier Utrecht Nieuwegein de Meern.
Of het nu gaat om de opslag van uw beursmateriaal of het binnenkomen van een pallet die onderverdeeld moet worden in verschillende distributieroutes: MVB Koerier is uw koerier! Utrecht, De Meern is onze standplaats en daarmee zitten we heerlijk centraal in het land.
koerier vacatures eindhoven
Werken bij Ce Special Courier B.V? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
Groningen, Amsterdam Bedrijfsgrootte. CE Special Courier is een nationaal en internationaal opererend spoed koeriersbedrijf, gespecialiseerd in medisch vervoer. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren waaronder de medische sector, de overheid, de industrie, juridische dienstverleners, groothandelsbedrijven etc. Wij streven ernaar om bij de uitvoering van ons werk op een verantwoorde manier om te gaan met milieu en maatschappij.
pallet verzenden
Veilig transport van medische producten ACE Koeriers.
De centrale planning van ACE Koeriers is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand zodat direct een koerier kan worden ingezet. De planning is bereikbaar op 088 1200 120. Specialistisch medisch transport. ACE Koeriers biedt betrouwbaar medisch transport.
spoedkoerier
Medisch Transport Vacatures Vacatures.nl.
Na een interne opleiding beoordeel je zelfstandig gezondheidsverklaringen en rapportages van medisch specialisten. De opleiding tot medisch adviseur duurt gemiddeld 10 weken. 1 dag geleden. Jouw werkzaamheden bestaan uit: het verzorgen van de interne transport van de gemelde goederen naar de diverse afdelingenMet; behulp van een reachtruck de gesorteerde.
bandelettes bestellen
Medisch transport Le Mans Koeriers Le Mans Koeriers.
U bevindt zich hier: Home Bijzonder transport Medisch Transport. Schakelt u voor medisch transport het liefst specialisten in? Le Mans koeriers ziet het spoedvervoer van ziekenhuisapparatuur, gevoelige documentatie en medicijnen als een verantwoordelijkheid. Als specialisten in medisch transport bezorgen wij al vele jaren pakketten aan artsen en ziekenhuizen.
ontevreden klanten
ADR koerier Terluin Transport Koerier Den Bosch, Waalwijk e.o! ADR koerier Terluin Transport Koerier Den Bosch, Waalwijk e.o!
Dit gaat met extra zorgvuldigheid en aandacht. Bent u op zoek naar een koerier of transporteur met inhoudelijke vakkennis, die uw goederen met extra zorgvuldigheid behandeld? Zoek dan niet langer, en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek!
tanden bleken maastricht

Contacteer ons