Resultaten voor zzp er dakdekker gezocht

zzp er dakdekker gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
zzp - 2017 Bill incasso B.V.
Ook dit kunnen wij voor u regelen, van A tot Z en goedkoper dan wanneer u zelf een deurwaarder inschakelt. In het minnelijke incassotraject, dus zonder tussenkomst van een rechter, behandelen wij uw incasso opdrachten geheel op basis van no cure no pay.
zzp - Copyright Personeelsman 2016.
Het traditionele concurrentiebeding verbiedt een werknemer dezelfde werkzaamheden, in dezelfde regio, voor een bepaalde periode uit te voeren voor zichzelf of een concurrent. Het is verstandig om aan het concurrentiebeding een boetebeding te koppelen. Lees verder voor meer tips en een voorbeeld concurrentiebeding.
ZZP - Achter elke goede onderneming staat een goede boekhouder!
Expert Freelancer Consultant Interim Manager. Makkelijk veranderen van boekhouder: wij regelen alles voor jou. Vrijblijvend Persoonlijk adviesgesprek waarbij we tijd nemen om alles te bespreken. Fiscale optimalisaties om meer netto over te houden. Gratis juridische sjablonen zoals oa huurovereenkomst kantoor met je vennootschap.
ZZP - Bereken snel zelf je lening.
Met een voordelige hypothecaire lening van Hypotheekvoordeel word jij eigenaar van je eigen huis! Met een hypothecaire lening en verzekeringen aangepast van jouw project. Met een all-in lening van Hypotheekvoordeel kun je een huis kopen zonder spaargeld in je handen.
zzp - Bekijk onze openstaande vacatures.
Verkeersregelaars vacatures: Verkeer Service Zuid-Holland is continu bezig om het team van verkeersregelaars uit te breiden om zo flexibel mogelijk naar onze klanten toe te kunnen opereren. Door de steeds groter wordende vraag naar gespecialiseerde, professionele verkeersregelaars zijn wij dan ook op zoek naar parttime verkeersregelaars.
ZZP - Member of Carus VOF.
Is er goedkoper krediet om te kopen op afbetaling? Kan ik een laptop op krediet kopen? Kan ik mijn kredietkaart en lening samenvoegen? Is een krediet op korte termijn mogelijk? Is er verschil tussen krediet en een lening? Wat voor krediet rente tarief krijg ik?
ZZP
zzp - A3 Schilderwerken Rotterdam.
Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals wandbewerking, glaswerkzaamheden, houtrotreparatie, en betronwerk. Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen?
Zzp Vacatures Vacatures.nl.
9 dagen geleden. ZZP ers/ uitzendkrachten gezocht. aanzij Den Haag. Ben je ZZP er of doe je liever uitzendwerk dan hebben we leuke interessante opdrachten zowel intra als extramuraal in de regio Den Haag. Daarnaast bieden wij je. Direct solliciteren via Vacatures.nl. Lees verder
hovenier gezocht
ZZP'er' Aangeboden.
Zodra een zzp'er' zijn of haar profiel aanpast zal er een email worden verzonden aan de recruiters! Zo hoeven ruicruiters geen websites meer af te struinen, na te bellen of te mailen! ZZP'er' Aangeboden Contact Beschikbare zzp'ers' Overzicht met recruiters Per branche Algemene voorwaarden.
boekhouder gezocht utrecht
Dakdekkers ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Voor diverse opdrachtgevers in Overijssel en Gelderland zijn We helpen je aan meerdere opdrachtgevers, zodat je in dit opzicht als ZZP'er' diverse opdrachtgevers in Overijssel en Gelderland zijn wij op zoek naar ZZP'ers.' 4 dagen geleden geplaatst 40 uur VMBO/MAVO ZZP'er' gezocht! Prima Bouw Personeel. Voor diverse opdrachtgevers in Overijssel en Gelderland zijn We helpen je aan meerdere opdrachtgevers, zodat je in dit opzicht als ZZP'er' diverse opdrachtgevers in Overijssel en Gelderland zijn wij op zoek naar ZZP'ers.' 4 dagen geleden geplaatst 40 uur VMBO/MAVO Leerling Dakdekker. VNOM Bemiddelaar in de techniek. We vragen als Leerling Dakdekker alleen wel dat je aan de volgende eisen Wij zoeken een enthousiaste en leergierige collega die ons team van dakdekkers Wij zijn per direct op zoek naar een Leerling Dakdekker! tot zelfstandig dakdekker Aanleggen; van nieuwe daken en reparatie Onder: begeleiding van een ervaren dakdekker wordt je klaargestoomd. 17 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Loodgieter ZZP'er.' VNOM Bemiddelaar in de techniek. Wij zijn per direct opzoek naar een Loodgieter ZZP die in de omgeving van Gouda bonnenwerk zal gaan verrichten.
dakdekker limburg
Vacature dakdekker in Rotterdam Kijk snel of er een bijpassend vacature voor jou vrij staat.
Repareren zinken dakgoot. Vacature dakdekker in Rotterdam. Voor grote en middelgrote projecten naar dakdekkers voor een lange periode. Voor zowel de mensen in loondienst als voor ZZPers hanteren wij een betaling overleg. Minimaal 3 jaar werkervaring als Dakdekker. Rijbewijs B E.
freelance
Vind dakdekker gezocht op Marktplaats.nl.
Wil mijn overkapping van ongeveer 15m2 laten bedekken met dakpanplaaten. Moet over de epdm heen die er nu opzit. Overkapping zit vast aan het huis. De foto is een voorbeeld van hoe het dak moet worden. Gezocht pannenlegger / dakdekker. Gezocht pannenlegger voor het vervangen van dakpannen van woning en schuur incl aanbrengen van geisoleerde reno pir platen. Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar: ervaren dakkers. Zzp en leerling dakdekkers.
interim manager gezocht
Dakdekker-vacatures april 2019 Indeed.nl.
Onbepaalde Tijd 54. Freelance / ZZP 13. Bepaalde Tijd 3. Intermediair Uitzendbureau 13. Leerling dakdekker 30. Dakdekker M/V 10. Tip: Voer een plaatsnaam in het vak waar' in om de resultaten in die regio te zien. Pagina 1 van 528 vacatures.
ZZP
Vacature ZZper Houtrosaneerder Groningen Flextra.
Ervaren houtrotsaneerder frezen, fixeren en vullen. Die ervaring heeft met diverse harsen zoal Flexidure, repaire care, dryflex, renovaid etc. Geen aantoonbare ervaring niet reageren aub. Liefst de laatste drie jaar full time houtrot gesaneerd. Voor meer informatie.: 0180 644 033.
blue
ZZP'ERS' Gezocht! Noord-Holland Regiodienst.
Zodra er een klus langs komt, maken wij de juiste match, ben jij diegene die we zoeken? Dan bellen we jou meteen! Meer weten over onze ZZP vacatures? Graag ontvangen we eerst jouw CV zodat we direct aansluitende klussen kunnen bespreken. Heb je interesse in deze vacature? Reageer op vacature. Reageer op vacature. Werkvoorbereider BIM Groot Amsterdam Bouw / Groot Amsterdam. Werkvoorbereider BIM Alkmaar Bouw / Alkmaar. Alkmaar Bouw / Alkmaar. Allround schilder gezocht!
chauffeur gezocht
Vacatures voor Epdm Glassdoor.nl. Glassdoor Logo.
0305 Dakdekker met opleidingsmogelijkheden. CONSOLIDATED zoekt dakdekker Vaste baan. Dakdekker regio Friesland. ZZP Allround Dakdekker / Pannendekker. Loodgieter / Dakdekker. Vacature Per direct gezocht: Allround Dakdekker zzp. Instructeur daktechnieken regio Belgiƫ/Frankrijk m/v. Per direct gezocht: Allround Dakdekker zzp. Pagina 1 van 2.

Contacteer ons