Resultaten voor zzp er gezocht koerier

zzp er gezocht koerier
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
koerier gezocht zzp zoeken Speurders.nl.
Prijs laag naar hoog. Koerier ZZP gezocht. Wij zijn van Viakoeriers Wij zijn weer op zoek naar zzp in de koerier brance, in omgeving Ensched. 2 dagen geleden Enschede Overijssel. Gevraagd: Koeriersbedrijf / koerier ZZP ers / koerier gevraagd voor be.
vacature koerier
Bezorg pakketten met je eigen auto als koerier voor DHL.
Als parttime of fulltime koerier voor DHL rijd je met je eigen auto rond. Je bezorgt pakketten en documenten bij klanten. Het is goed om bij elke klant even de tijd de nemen maar houd er wel rekening mee dat je rijdt volgens een strak tijdschema.
koerierswerk
Koerier bezorger zzp vacatures 8727 actuele jobs voor Koerier bezorger zzp Jooble.
Functieomschrijving Als parttime of fulltime koerier voor DHL rijd je met je eigen auto rond. Je bezorgt pakketten en documenten bij klanten. Het is goed om bij elke klant even de tijd de nemen maar houd er wel rekening mee dat je rijdt volgens een strak tijdschema. 14 dagen geleden. ZZP Koerier gezocht.
pakket verzenden
Zelfstandige Koerier-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
In totaal werken er in Nederland180 medewerkers. Het magazijn is. Gesponsord vacature opslaan. Picnic parttime Bezorger / Koerier. Olympia 94 reviews. 1.601 per maand. Als Runner is het belangrijk dat je representatief bent, zelfstandig kan werken en een uitstekende rijstijl hebt. Wat ga je doen. Gesponsord vacature opslaan. Zzp koerier gezocht met eigen bus.
Vind koeriers zzp op Marktplaats.nl.
koeriers gezocht met eigen bus zzp ers. Wij zijn op korte termijn opzoek na charters met een bus voor 3-6 dagen in de week een route te gaan rijden. Mocht je geen eigen bus hebben is dat bespreekbaar om eventueel met onze voertuigen te rijden in loondienst we zoeken mensen omgeving utrecht, amersfoort, driebergen er wordt gereden in heel. LBO / VMBO 33 40 uur. Koeriers gezocht ZZP/LOONDIENST. Wij zoen op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die woonachtig zijn in gemeente s-hertogenbosch of in de regio. Werkzaamheden zijn haal/breng service met werktijden die varieren van 630-2000. Het betreft geen pakkettendienst/witgoedlevering. Parttime/fulltime is bespreekbaar. Overige niveaus Overige uren. Stoel voor zelfstandige, koerier chauffeur ondernemer zzp-er.
Freelance fietskoerier gezocht in Eindhoven.
Transport / Logistiek / Chauffeur / Koerier. Winkelwerk / Retail / Detailhandel. Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang. Tijdelijke fulltime baan. Bijbaan: word folderbezorger en krantenbezorger bij jou in de buurt pool. Gezocht: koeriers in omgeving Eindhoven. Als fietskoerier minimaal 1250, euro per uur verdienen op freelance basis?
Starten als zzp'er' in de transport? Freelance Koerier? Lees tips.
GPS rittenregistratie software. Starten als zzp chauffeur of koerier. Published 21 augustus 2015. Een groeiend aantal chauffeurs en koeriers kiest ervoor om zelfstandig te worden. Ze zijn het zat om voor de baas te moeten werken en bepalen liever zelf hun werktijden, vrachten en routes. Ze verwachten een goede omzet te kunnen draaien, want er is een enorme schaarste aan vakmensen in deze sector.
Koeriersdiensten koeriers gezocht bezorgers pakketbezorgers.
Werk zoeken als koerierdienst ZZp Beste Werkgever of opdrachtgever, zoekt betrouwbaar koerier of bezorger en actief en vrienderlijk voor Binnenland of Buitenland met Bestelwagen of Bakwagen. Ik heb ervaring ruim 10 jaar als koerier of bezorgerik, heb bij postnl gewerkt en daynalogic Ik ben bezit van KVK en VOG. U hoeft niet meer zoekenals, u wilt meer over mijklink, op de link IK hoor van uw, U kunt contact opnemen met mij voor meer informatie 0616398664 Met vriendelijk groet, Salim. Koerier opdrachten gezocht 040.,
ZZP koerier worden Werken als koerier.
Ik zoek werk als koerier/chauffeur. Koerier gezocht regio 045. Koerier Limburg op Koeriersbedrijven. tjabo smit op De leukste koeriervacatures in Nederland. rooshan op De leukste koeriervacatures in Nederland. Polar Line Transport B.V. op De leukste koeriervacatures in Nederland. Dé Rotterdamse Koerier bv op Koeriersbedrijven. Lost your password? ZZP koerier worden. Altijd al eigen baas willen zijn? Zeker in de tijd dat de banen niet voor het oprapen liggen denken veel mensen er over na om eigen baas te worden.

Contacteer ons