Resultaten voor schilders gezocht zzp

schilders gezocht zzp
zzp - Kosten Texaco Tankpas.
Bij veel van de extra opties vermeldt Texaco geen prijs. Qua dekking 300 locaties is de Texaco tankpas minder sterk dan de tankpas van andere oliemaatschappijen, omdat de tankpas alleen bij Texaco zelf gebruikt kan worden. De meeste andere oliemaatschappijen die een tankpas bieden hebben partnerships met andere ketens om de dekking beter te maken.
A3 Schilderwerken in Rotterdam Uw schildersbedrijf voor elke klus!
Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals houtrotreparatie, betonwerk en glaswerk. Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen?
zzp - 2017 Bill incasso B.V.
Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen.
zzp - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
schilders
zzp - Bekijk onze openstaande vacatures.
Verkeersregelaars vacatures: Verkeer Service Zuid-Holland is continu bezig om het team van verkeersregelaars uit te breiden om zo flexibel mogelijk naar onze klanten toe te kunnen opereren. Door de steeds groter wordende vraag naar gespecialiseerde, professionele verkeersregelaars zijn wij dan ook op zoek naar parttime verkeersregelaars.
zzp - Ook zonder kennis boek je snel resultaat!
Online marketing kan je vandaag de dag niet meer los zien van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Daarbij is het de kunst om met de juiste class internallink" tekst, jouw website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te krijgen.
schilders
schilders
schilders
Zzp Schilder vacatures, werk, jobs Jobrapido.com.
ZZP schilders gezocht binnen de regio Woerden. Jouw favoriete vacatures zien? schilders gezocht binnen de regio WoerdencompanyForTitleRegiodienst, AmsterdamlocationsZeistcompanyRegiodienst, ZZP schilders gezocht binnen de regio data-position'5' x-jr-advert ng-class'inline-proposal: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible, inline-proposal-full-page: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible fullPageEnabled." ZZP schilders gezocht binnen de regio Woerden. Klik hier
tuinman gezocht
Werk voor ZZPers, in de schilder, bouw, techniek of engineering branche Flextra.
Deskundig Toezichthouder Asbest DTA. Dikwandig cv monteurs Amsterdam gezocht. Elektromonteur regio Hardenberg. Elektromonteurs regio Hoogeveen. Miljoenen klussen in de bouwsector door vergrijzing. Schildersbedrijven vrezen tekort aan personeel. Vacature ZZper Houtrosaneerder Groningen. Verkoper/adviseur sanitair M/V. Vestiging Barendrecht zoekt een ervaren Accountmanager Bouw en Techniek. ZZper Houtrosaneerder Brabant. loodgieter / cv-monteur allround regio Apeldoorn. De Flextra-Groep biedt toekomst aan ervaren ZZP'ers.' Flextra heeft in loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd en is voor veel ZZPers een betrouwbare partner met een uitstekende betalingsmoraal. Wij bieden ZZPers afwisselende, uitdagende en langdurige projecten bij aansprekende opdrachtgevers met uitzicht op continuïteit. Wij zijn constant op zoek naar ZZPers in onder meer de volgende functies.: Schilders nieuwbouw, onderhoud en renovatie.
schilders
Ervaren Zelfstandige Schilder-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Ervaren zelfstandige schilder die gewend is in de particuliere sector te schilderen. Voltijd, Freelance / ZZP. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor BS schilderwerken BV Vacatures in Ammerzoden. Vacature ervaren schilder. Mellink Schilders B.V. Mellink Schilders B.V.
schilders
Schilder-vacatures in Schiphol september 2018 Indeed.nl.
SPOED Schilder gezocht zzp ook welkom. Max Pro Uitzendbureau. Je hebt recente en aantoonbare ervaring als schilder. Voor onze vaste opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren schilder in de renovatie voor in Amsterdam. 19 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Max Pro Uitzendbureau Vacatures in Amsterdam. Allround schilder 32 36 uur. Schilders vakopleiding op minimaal LBO niveau.
schilders
Vind schilders gezocht op Marktplaats.nl.
Allround schilder gezocht. Voor onze opdrachtgever in marknesse zoeken wij een allround schilder. Je zal schilderwerken uitvoeren, gaande van afplakken en afdekken van oppervlaktes en basislagen schilderen. Je zorgt ook voor een degelijke afwerking en kwalitatief hoogstaand werk. Kandidaten zowel in loondienst als zzp schilders mogen.
schilders
Schilder ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Een mooi salaris CAO schilders Een; prettige werksfeer uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Assistent Schilder Heb jij interesse in een functie als schilder maar heb je nog niet voldoende. 22 dagen geleden geplaatst 40 uur LBO.
schilders
Vacatures schilder in Rotterdam Flexschilder.nl.
Leerling schilders gezocht 20 30 km. Regio Den Haag LBO, MAVO, VMBO 15 uur per week 16-08-2018. leerling schilders en aankomende schilders voor diverse ondersteunende en schilders werkzaamheden. Lees meer Solliciteer. Zzp'ers' gevraagd voor schilder en behangwerkzaamheden 20 30 km.
schilders
Vacatures zzp schilder Trovit.
Voor onze opdrachtgever een schildersbedrijf in de omgeving van Hilversum, zijn wij op zoek naar een Allround Schilder! Zowel in loondienst als ZZP er. 13 dagen geleden op Winkelwerk. Flexschilder Emmeloord, Flevoland. En Glaszetbedrijf Broekhuizen geeft een'weekendje' weg weg, zodat je daar uitgerust kan starten als ALLROUND SCHILDER! Voor diverse groot. 30 dagen geleden op Uitzendbureau.nl. Schilder s gezocht. Intrada Bouw Uitzendbureau Diemen, Noord-Holland. Schilder s gezocht voor meerdere opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving. Wij zijn op zoek naar schilders die tot aan de kerstvakantie voltijd beschikbaar.
schilders
Zzp Schilder Vacatures Vacatures.nl.
ZZP schilders gezocht binnen de regio Woerden Woerden. Inlichtingen Ben jij een Schilder in de directe omgeving van Woerden? Als ZZP schilder ga je volledig zelf aan de slag. Heb jij ruime ervaring met het schilderen van. 2 dagen geleden. ZZP schilders gezocht binnen de regio Woerden.
zzp loodgieter gezocht

Contacteer ons