Meer resultaten voor zzp slopers gezocht

zzp slopers gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Gebruikers van deze tankpas krijgen 10 cent korting, tenzij de korting aan de pomp hoger is, wat naast de snelweg vaak zo is en dan is de korting zinloos. BP biedt weinig extra diensten, want je kan met deze tankpas ook echt alleen tanken.
zzp - Jouw intuitieve boekhoudprogramma.
9036 ML Menaldum. Stip-T is een solide en actueel boekhoudprogramma voor het mkb, ontwikkeld door de programmeurs van XSO. Met persoonlijke support en actuele updates zijn zij er om je te helpen bij de installatie en het gebruik van Stip-t.
zzp - Zonder dat daar dan ook nog maar iets voor gedaan is.
Ook dit kunnen wij voor u regelen, van A tot Z en goedkoper dan wanneer u zelf een deurwaarder inschakelt. In het minnelijke incassotraject, dus zonder tussenkomst van een rechter, behandelen wij uw incasso opdrachten geheel op basis van no cure no pay.
zzp - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
2 zzp slopers gezocht. die vandaag en morgen kunnen slopen in zwijn. Werkspot.
2 zzp slopers gezocht. die vandaag en morgen kunnen slopen in zwijn. 2 zzp slopers gezocht. die vandaag en morgen kunnen slopen in zwijn. Materiaal verzorgd door.: Niet van toepassing. Zo snel mogelijk. voor 12 uur vanmiddag aanwezig hele dag betaalt. Lees verder
app urenregistratie
JavaScript-fout.
Lees verder
dartshop
Slopers-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Freelance / ZZP 12. Bepaalde Tijd 6. Effectief Personeelsdiensten 13. Roteck Personeelsdiensten 11. Faber Personeelsdiensten 11. Be At One 11. Sloper Bouw 10. Tip: Voer een plaatsnaam in het vak waar' in om de resultaten in die regio te zien. Vacatures 1 tot 10 van 278. Plaats je cv In enkele seconden. Toon: alle vacatures 1 nieuwe vacature. Jansen Infra B.V. Als sloper: verricht je handmatig of met behulp van elektrisch handgereedschap grond en sloopwerkzaamheden. verricht je ondersteunende werkzaamheden. Gesponsord vacature opslaan. Get Work 5 reviews Utrecht. Enige ervaring als sloper. Jouw baan als sloper in Utrecht. Als sloper in Utrecht ga jij helemaal los. Online solliciteren op deze vacature sloper in Utrecht is. Gesponsord vacature opslaan. Sloper op de bouw gezocht. Geboden Ben jij een sloper en ben jij per direct beschikbaar? Voor een relatie zijn wij per direct opzoek naar slopers.
porter gregory
Zzp sloper gezocht Werkspot.
Zzp sloper gezocht. Zzp sloper gezocht. Volledige sloop, Renovatie sloop, Gedeeltelijke sloop binnen, Gedeeltelijke sloop buiten, Gehele woning strippen. Begane grond of kelder, Eerste verdieping, Tweede verdieping, Derde verdieping of hoger. Te slopen draagmuren.: Te slopen materiaalsoort.: Hout, Staal, Beton, Metselwerk, Dat weet ik niet. Dat weet ik niet. Afvoeren van puin.: Plaats voor een container bij de woning.: Dat weet ik niet. Eigenaar van het pand.: Nee maar ik heb toestemming van de eigenaar. Materiaal verzorgd door.: De opdrachtgever is flexibel. Ik ben regelmatig opzoek naar slopers.
Personeel gevraagd.
Metselaars gezocht, regio Leiden. 23 april 2018. 23 april 2018. Allround timmerman Prefab. 23 april 2018. timmermanen gezocht omgeving Amsterdam. 23 april 2018. zzp timmerlieden gezocht direct werk. 23 april 2018. Allround schilders gezocht regio Eindhoven en het gehele land.
Map KlusBode.nl.
Vacatures Slopers Vacat.
Gerelateerde banen Slopers Heerenveen, 8447 RH Andere Vorm 1 maand ago Stratenmaker Bouw Civiel 17 dagen geleden Preview Opslaan. Venus B.v UT Utrecht. Dagelijks stuur je een team van slopers aan, bepaal je de sloopmethode en inzet van personeel en materiaal.
Sloper zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
543 vacatures gevonden. Online zoeken naar zzp vacatures, banen en werk als sloper. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Get Work B.V. t Loo Oldebroek. Het is de plek waar jij als sloper de handen uit de mouwen kan steken. Als jij de sloper bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Online solliciteren op deze vacature sloper in Oldebroek is zó gedaan: je Jouw baan als sloper in Oldebroek Hé sloper! Dan kun je voor deze vacature in Oldebroek aan de slag als sloper. Voor deze vacature sloper in Oldebroek zien de arbeidsvoorwaarden er als. 11 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Sloper. werkervaring als sloper. Voor de functie van sloper stellen wij de volgende eisen: Relevante In de regio Utrecht hebben wij een opdrachtgever die voor langere tijd slopers de regio Utrecht, zijn wij altijd op zoek naar kandidaten die graag als sloper.
Sloper: alles over dit beroep Mijnzzp.nl.
Hierbij kan men denken aan gebouwen die in zijn geheel gesloopt worden of gedeeltelijk. In het laatste geval komt het vaak voor dat bij renovatie een aannemer de sloper opdracht geeft om het gebouw te slopen zodat hij later weer kan gaan opbouwen.

Contacteer ons