Meer resultaten voor zzp voegers gezocht

zzp voegers gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Gebruikers van deze tankpas krijgen 10 cent korting, tenzij de korting aan de pomp hoger is, wat naast de snelweg vaak zo is en dan is de korting zinloos. BP biedt weinig extra diensten, want je kan met deze tankpas ook echt alleen tanken.
zzp - 2017 Bill incasso B.V.
Ook dit kunnen wij voor u regelen, van A tot Z en goedkoper dan wanneer u zelf een deurwaarder inschakelt. In het minnelijke incassotraject, dus zonder tussenkomst van een rechter, behandelen wij uw incasso opdrachten geheel op basis van no cure no pay.
zzp - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
zzp - Bekijk onze openstaande vacatures.
Verkeersregelaars vacatures: Verkeer Service Zuid-Holland is continu bezig om het team van verkeersregelaars uit te breiden om zo flexibel mogelijk naar onze klanten toe te kunnen opereren. Door de steeds groter wordende vraag naar gespecialiseerde, professionele verkeersregelaars zijn wij dan ook op zoek naar parttime verkeersregelaars.
zzp - A3 Schilderwerken Rotterdam.
Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals wandbewerking, glaswerkzaamheden, houtrotreparatie, en betronwerk. Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen?
zzp - Femke van den Bos.
Soms krijgt je een melding dat er eerst een update van de database nodig is. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer je een minder populair keyword opgeeft, of als de informatie in de database over dat keyword nog niet optimaal is.
Werkgever Koers Oost Bouwdiensten.
Ken je zelf iemand die je graag aan het werk wilt hebben, maar kun je diegene zelf geen contract bieden? Het is mogelijk om diegene bij ons onder te brengen. Koers Oost Bouwdiensten kan zzpers rechtstreeks bemiddelen, in plaats van uitzenden of detacheren.
mosa tegels
Vind zzp vacature's' op Marktplaats.nl.
Koppel stratenmakers gezocht zzp. Per direct gezocht koppel stratenmaker en opperman zzp.Jullie krijgen de beschikking over nieuwe berlingo met tankpas en materiaal.Voor meer info bel 0683106033. ZZP CV Monteur Feenstra. Voor feenstra is connect zzp service zzp'ers' aan het werven die continuïteit zoeken en in een goede sfeer willen werken.
beveiligingscamera
Personeel gevraagd.
ZZPers Gezocht voor dakwerkzaamheden. 17 december 2018. Timmerlieden gezocht altijd en overal. 16 december 2018. Wand en plafond monteurs gezocht. 14 december 2018. 20x zzp timmerlieden gezocht. 14 december 2018. 14 december 2018. Isolatie montage medewerkers Harde Persing. 14 december 2018.
esta
ZZp voegers gezocht voor diverse projecten Werkspot.
Inschrijven als vakman. Voegen gevel klussen. ZZp voegers gezocht voor diverse projecten. ZZp voegers gezocht voor diverse projecten. Geschatte aantal m2.: Verwijderen oud voegwerk.: Materiaal verzorgd door.: Niet van toepassing. De opdrachtgever is flexibel. Wij zijn opzoek naar Zzp voegers voor diverse projecten in Brabant.
christelijke datingsite
Bouw medewerkers gezocht? Flextra Flextra.
Niet voor niets is Flextra voor vele Bouw en aannemingsbedrijven de vaste partner voor het leveren van deze vaklieden. We werken voor kleine tot grote bouwbedrijven en beschikken over een grote vaste kern van; timmerlieden, loodgieters, stukadoors, tegelzetters, voegers, slopers, bouwopruimers en uitvoerende UTA, die al jaren voor ons werken.
online
Voeger zzp vacatures 7505 actuele jobs voor Voeger zzp Jooble.
Vakmensen gezocht op het gebied van gevelrenovatie. Mocht je hierin willen groeien is dat ook mogelijk. De juiste instelling en van aanpakken weten.biedt ook mogelijkheden Bij goed bevallen van beide kante zeker voor langere tijd. 4 dagen geleden. Leerling Tegelzetters, metselaars, timmermannen, voegers, stucadoors, asbestsaneerders, opruimers., Qjobs Emmen Zwolle. tegelzetters, metselaars, timmermannen, loodgieters, elektriciens ook hoogspanning, voegers, stucadoors, asbestsaneerders, luchtbehandeling monteurs, slopers, bouwopruimers, dakdekkers zzp ook regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland.,
nen 3140 keuring
ZZP voeger gezocht.
ZZP voeger gezocht. 1 opdrachten gevonden. Terug naar alle ZZP opdrachten. Locatie Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Almere Breda Nijmegen Apeldoorn Haarlem Enschede Arnhem. Maatschappelijk medewerker 67. Alle ZZP opdrachten. Voegers ook ZZP landelijk. 3 maanden geleden.
224 Zzp vacatures in Noord-Holland Adzuna.
ZZP Steigerbouwers gezocht. OLYMPIA UITZENDBUREAU DEN HELDER, 1781 EM. Olympia Den Helder is voor een opdrachtgever op zoek naar gemotiveerde nieuwe werknemers nVoor een groot en langdurig project in Middenmeer zijn wij op zoek naar ZZP jou Het uurtarief op ZZP basis bedraagt maximaal 25, per uur inclusief reiskosten.
Vacatures voegers Trovit.
Voor een opdrachtgever uit de regio zijn wij per direct op zoek naar: Voegers en Voegenkappers Functie-taken Het voegen van nieuwe of uitgehakte gevels, dus. 26 dagen geleden op Uitzendbureau.nl. Gezocht metselaars/ voegers tot eind december. De Uitzendmakelaars Franeker, Friesland.

Contacteer ons