Resultaten voor zzp grondwerker gezocht

zzp grondwerker gezocht
concurrentiebeding zzp - Lees verder voor meer tips en een voorbeeld concurrentiebeding.
Een maatwerk arbeidscontract van de Personeelsman bevat het volledige artikel. Of download het gratis voorbeeld arbeidscontract waarin je het non concurrentiebeding zelf kunt opnemen, maar let op de formulering. Geschil over concurrentiebeding. Probeer eerst zelf met de ex werknemer tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan is mediation een optie. Mocht deze bemiddeling ook geen succes opleveren, dan kun je de zaak voorleggen aan de kantonrechter. Hij kan het concurrentiebeding of de boete geheel of gedeeltelijk teniet doen of matigen. Dat hangt af van de belangen van de werknemer en de werkgever. Maak het concurrentiebeding daarom niet te zwaar. Voor alle concurrentiebedingen geldt de basisregel: hou het reëel. Doe je dit niet, dan is de kans zeer groot dat een kantonrechter het concurrentiebeding nietig verklaard. laat het concurrentiebeding niet te lang duren, bijvoorbeeld maximaal één jaar.; zorg dat je de functie of de werkzaamheden zo duidelijk en beperkend mogelijk formuleert: goed: verkoper van computers en randapparatuur; fout: verkoper.; hou de straal waar jouw ex-werknemer zich vrij kan ontplooien reëel, bijvoorbeeld buiten een straal van 25 km rondom jouw bedrijf.; zorg voor een schriftelijke motivering vanwege zwaarwegende bedrijfs of dienstbelangen bij een arbeidscontract voor bepaalde tijd.;
tankpas zzp - De beste nationale tankpas voor ondernemers.
Waarom een tankpas? één pas voor tanken, laden en parkeren. fiscusproof op één verzamelfactuur. inclusief afrekenen voor carwash, motorolie en meer. Veel ondernemers declareren de btw niet of nauwelijks bij de fiscus. Dit scheelt al gauw zo'n' 15 tot 20 euro per tankbeurt. Gebruik je de autopas van MKB Brandstof als tankpas dan verdient deze zichzelf dus al binnen vier tankbeurten terug. En wist je dat bij een privé-auto die zakelijk wordt ingezet, ook de btw op brandstof en andere gebruikskosten van de auto onderhoud, carwash en parkeren teruggevorderd kan worden?
Agrarisch ZZP'ers' en freelancers Agriwerker.nl.
zzp er veehouderij en akkerbouw Ik ben op dit moment vooral werkzaam voor Eurofins Agro maar zoek nog wel werkzaamheden voor de periode Januari tm JuniIk zou graag aardappelselectie willen doenheb, daarin. Varkenshouderij of loonwerk. Medewerker agrarisch, varkens Ik ben bijna 5 jaar ZZP-er in de varkenshouderij. Werk veel voor bedrijven die bv vergeld stallen hebben om die te begeleiden. Heb ruim 25 jaar ervaring in de. Agrarisch: sales, accountmanagent Ruime ervaring in zowel binnen en buitenland in het melkveehouderij. Daarnaast werkzaam geweest met vleesklaveren. Hardwerkend, gemotiveerd, grote algemene kennis en veel. Zzper voor vee, varkens en pluimvee houderij Ben als boerenzoon van een gemengd bedrijf met vermeerderings zeugen en melkvee, bekend met het werk. Ik heb ruim 20 jaar als zelfstandige op het buitenland gereden met de. Den Ham OV. Chauffeur, agrarisch vervoerder, tractor, loader e.d. Ben zelf varkenshouder en werk 2 a 3 dagen buitenshuis. Ervaring in vee, mest, vlees, kippertransport e.d. Alsmede ook veel ervaring op tractor, loader, kraan bij. Boerenzoon als grondwerker of hulp op boerderij Opleiding: VMBO mataaltechniek MBO niv.4 veehouderij Werkervaring: Naast eigen melkveebedrijf gem. meer informatie
billincasso.nl
Zzp'ers' gezocht voor straatwerkgrondwerk, en sloopwerk.
Zzp'ers' gezocht voor straatwerkgrondwerk, en sloopwerk. Opdrachten Zzpers gezocht voor straatwerkgrondwerk, en sloopwerk. Ik wil reageren Soortgelijke opdracht plaatsen. Amsterdam en omstreken Klussers Vakmannen, Tuin Stratenmaker. Beste zzp'ers' Wij doen straatwerk voor recreatiegebieden, vakantie parken. Wij zijn op zoek naar GEMOTIVEERDE zzp-ers, voor de volgende werkzaamheden: Straatwerk grondwerk Sloopwerk bedienen van minigravers werkza.
afvoeren
Per direkt. een ZZP-er gezocht voor op onze Rupskraan voor GPS werkzaamheden. Grondverzet Herman Kessels.
Cultuurtechnisch grondwerk Laseregalisering. 1 april 2016 6 oktober 2016. Per direkt een ZZP-er gezocht voor op onze Rupskraan voor GPS werkzaamheden. kunnen werken met GPS Systeem op machine., Ben je geinteresseerd of weet je iemand, laat ons dit dan weten via mail of mobiel 06-53394223.
afvoeren
Grondwerker zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. In de functie van grondwerker ook als zzp'er' is het essentieel dat werksfeerRuimte voor persoonlijke ontwikkeling Ook zzp ers zzp ers ook.
afvoeren
Meewerkend voorman gezocht Melse Maljaars.
Meewerkend voorman gezocht. Wie komt ons team versterken? Wij zoeken een meewerken voorman voor in het grondwerk die zich in de volgende termen herkent: vakman GWW, zelfstandig, neemt initiatief, kan tekening lezen, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurig, efficiënt, productief, kwaliteitsbewust, stipt en communicatief.
afvoeren
Vacatures Zzp grondwerker Augustus 2020 7500 jobs Jooble.
Meer over Jooble. zzp grondwerker vacatures per regio. Plaats een vacature. Werk in Nederland. Rotterdam zzp grondwerker. Harderwijk zzp grondwerker. Oldenzaal zzp grondwerker. Nijmegen zzp grondwerker. Breda zzp grondwerker. Apeldoorn zzp grondwerker. Zwolle zzp grondwerker. Bergen op Zoom zzp grondwerker.
Grondwerker GWW Vacatures Vacatures.nl.
Grondwerker GWW ZZP. Eminent Groep Harderwijk. Als grondwerker gww ben jij verantwoordelijk voor diverse grondwerkzaamheden en mogelijk de aansturing van een groep collegas op de werkplek. FID Uitzendbureau Emmen. Als Grondwerker GWW ben je onder andere verantwoordelijk voor: Het maken van straten Het dichtleggen van straten Het aanleggen van pvc en betonnen leidingen Het. 2 dagen geleden. Grondwerker gezocht voor in de GWW.
stratenmakers: PaginaMarkt, Groot in kleine markten.
Hallo Bent u op zoek naar een stratenmaker geen pr. Toegevoegd op 13-07-2019 Tags: tuin onderhoud. Gevraagd: Koppel stratenmakers. Betreft dichtstraten van sleuven in noordholland e. Toegevoegd op 05-07-2019 Tags: grondwerker. grondwerker onderhoud tuin timmerman hovenier aannemer allround timmerwek stratenmakers.
33 Grondwerker vacatures in Friesland Adzuna.
n Als grondwerker van kabels en het bedienen van kleine machines, zoals trilplaten. Een allround grondwerker is daarnaast in staat om straatkolken en rioleringsbuizen p.v.c. en beton te stellen en te IN OVERLEG. Meer over deze vacature. Grondwerkers gezocht Leeuwarden.

Contacteer ons