Meer resultaten voor zzp steigerbouwers gezocht

zzp steigerbouwers gezocht
concurrentiebeding zzp - Lees verder voor meer tips en een voorbeeld concurrentiebeding.
Een maatwerk arbeidscontract van de Personeelsman bevat het volledige artikel. Of download het gratis voorbeeld arbeidscontract waarin je het non concurrentiebeding zelf kunt opnemen, maar let op de formulering. Geschil over concurrentiebeding. Probeer eerst zelf met de ex werknemer tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan is mediation een optie. Mocht deze bemiddeling ook geen succes opleveren, dan kun je de zaak voorleggen aan de kantonrechter. Hij kan het concurrentiebeding of de boete geheel of gedeeltelijk teniet doen of matigen. Dat hangt af van de belangen van de werknemer en de werkgever. Maak het concurrentiebeding daarom niet te zwaar. Voor alle concurrentiebedingen geldt de basisregel: hou het reëel. Doe je dit niet, dan is de kans zeer groot dat een kantonrechter het concurrentiebeding nietig verklaard. laat het concurrentiebeding niet te lang duren, bijvoorbeeld maximaal één jaar.; zorg dat je de functie of de werkzaamheden zo duidelijk en beperkend mogelijk formuleert: goed: verkoper van computers en randapparatuur; fout: verkoper.; hou de straal waar jouw ex-werknemer zich vrij kan ontplooien reëel, bijvoorbeeld buiten een straal van 25 km rondom jouw bedrijf.; zorg voor een schriftelijke motivering vanwege zwaarwegende bedrijfs of dienstbelangen bij een arbeidscontract voor bepaalde tijd.;
Steigerbouwers gezocht voor landelijke opdrachten RecruitUs.
Steigerbouwers gezocht voor landelijke opdrachten. Steigerbouwers gezocht voor landelijke opdrachten. 2 jaar geleden. 6 december 2019. Voor een steigerbouwbedrijf die landelijk opdrachten heeft zoeken we steigerbouwers. Je werkt zo dicht mogelijk bij je woonplaats. Heb je ervaring en een steigerpas plus VCA reageer dan via mail info@recruitus.nl of bel naar 0620073713.
loodgieter gezocht
Steigerbouwers en sjouwers, spoed Freelance.nl.
Onze opdrachtgever is op zoek naar steigerbouwers die van aanpakken houden. We zoeken enthousiaste en gemotiveerde steigerbouwers ZZPdie voor een langere periode willen werken. STEIGERBOUWERS A EN/OF B EN. in de regio Rotterdam, Antwerpen. BOUWERS IN BEZIT VAN STEIGERPAS A EN VCA.
tankpas zzp
steigerbouwers gezocht vacatures SimplyHired.
Voorbereiden van de werkplek waarbij je steigermateriaal. Gezocht steigerbouwers 1 en aankomend steigerbouwers. In het bezit van steigerbouwer certificaten. Voor een langdurig project in de kop van Noord Holland Den. Ervaring als steigerbouwer is een pre. Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren steigerbouwers voor het veilig opbouwen, afbreken en. Steigerbouwer zzp ers ook welkom.
Synensis.
Als verkeersregelaar heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en houd je van afwisselin. Bekijk vacature Solliciteer direct. Locatie: Arnhem Branche: Bouw Provincie: Gelderland Uren per week.: Wij zijn op zoek naar ervaren steigerbouwers voorzien van een geldige monteur certificaat. Bij voorkeur woonachtig in de regio Arnhem en ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en eigen. Bekijk vacature Solliciteer direct. Branche: Schoonmaak Provincie: Gelderland Uren per week.: Superhelden van de nacht gezocht!
Steigerbouwer zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
576 vacatures gevonden. Online zoeken naar zzp vacatures, banen en werk als steigerbouwer. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Berkel en Rodenrijs. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een steigerbou Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een steigerbouwer Als steigerbouwer zorg je ervoor dat de verschillende steigersystemen en. 37 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Steigerbouwer. Berkel en Rodenrijs. Werk jij graag op hoogte, heb je geen last van hoogtevrees en ben je in staat om fysiek zwaarder werk te verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij voor meerdere locaties in Nederland. 37 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Steigerbouwer / Monteur Steigerbouw. de vrienden van beton. Voor verschillende klanten in de Oost-Nederland zijn we op zoek naar ervaren steigerbouwers.
Een zzp er steigerbouwer gezocht. Werkspot.
Een zzp er steigerbouwer gezocht. Een zzp er steigerbouwer gezocht. Ik ben op zoek naar een zzper in de steigerbouw. Ik ben opzoek naar een tweede man om mee te werken. ik heb verschillende opdrachtgevers met weekjes werk en langdurige projecten.
Gecertificeerde steigerbouwer gezocht? Hesko.nl.
opdrachtgevers / alle zzpers / zzpers per vakgebied / gecertificeerde steigerbouwers. gecertificeerde steigerbouwers gezocht? vind jouw zzp steigerbouwer! actuele aanbod van zzp steigerbouwers. Toon alle beschikbare zzpers. geen zzp steigerbouwer kunnen vinden? wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzpers.
zzp koerier gezocht pakketpost zzp steigerbouwers gezocht.
wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzpers. zzp koerier gezocht pakketpost zzp steigerbouwers gezocht. zzp online marketing. zzp koerier gezocht pakketpost zzp steigerbouwers gezocht. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers voornamelijk bij de uitvoering van hun, veelal langlopende projecten, in de metaal conservering, de installatietechniek en de industrie.
38 Uitzendbureau vacatures in Roermond Adzuna.
Rockwool in Roermond fabriceert een breed scala aan steenwolproducten. In vier Business Units wordt een compleet assortiment isolatieproducten ten behoeve van utiliteits en woningbouw en industrie geproduceerd alsmede groeimedia voor de glastuinbouw., Meer over deze vacature. Line Operator B gezocht.

Contacteer ons