Meer resultaten voor zzp gezocht

zzp gezocht
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
zzp - Subsidies voor personeel.
Kan ik de werknemer een tijdelijk contract aanbieden na een zzp of uitzendperiode? De regels omtrent verlenging gelden ook voor elkaar opvolgende overeenkomsten tussen dezelfde werknemer en verschillende werkgevers die ten aanzien van de verrichte arbeid redelijkerwijs als elkaars opvolger te beschouwen zijn.
ZZP-ers gevraagd Schouten Techniek. Schouten Techniek.
Schouten Techniek is regelmatig op zoek naar zzp érs voor de afdeling woningbouw en utiliteit. Laat hier je gegevens achter zodat we contact met je op kunnen nemen. Meld hier uw storing. Ga naar het formulier. Nu vanaf 8, per maand. meer
schilders gezocht
Zzp gezocht! Bekijk aanbod klussen en opdrachten zzp'ers.'
Zorg en Welzijn. Uw browser ondersteunt geen Javascript, of het is uitgeschakeld. Javascript moet ingeschakeld zijn om de zzp opdrachten te kunnen bekijken. Toon meer zzp opdrachten. zzp opdrachten bij O180205 Data Engineer voor een freelance project in de regio Utrecht.
freelance secretaresse
Zzp'er' Vacatures Vacatures.nl.
Een goed inzicht en plannen van werkzaamheden is een vereiste, samen met een goede. 4 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Pijnacker. Gevraagd zzp'er' voor schilderwerk. Zelfstandige schilder met eigen vervoer en in het bezit van gereedschap om schilderwerkzaamheden uit te voeren.
loodgieter gezocht
Zzp'ers' gezocht voor proef met boekhouden, belastingaangifte en betalen in één ZZP Nederland.
06 feb 2018. ZZP Nederland wijst opvolger DBA af. 26 jan 2018. Zzp'ers' gezocht voor proef met boekhouden, belastingaangifte en betalen in één. ZZP'er' vanuit uitkering. ZZP en Parttime in loondienst. Direct contact opnemen met ZZP Nederland. WIJ ZIJN GESLOTEN.
koerier gezocht
koerier gezocht zzp zoeken Speurders.nl.
Gevraagd: ervaren zzp timmerlieden gezocht almelo. gezocht ervaren zzp timmerlieden omgeving Almelo voor meer info bel 055-3013112 HOLLANDBOUWSUP. een maand geleden Wilp gld Gelderland. Gevraagd: ervaren zzp timmerlieden gezocht. gezocht zzp timmerlieden omgeving almere voor meer info bel naar 055-3013112.
programmeur gezocht
Zzp'er' gezocht ZZPR.nl.
Schrijf u gratis in. Bij ZZPR.nl worden voortdurend nieuwe, ervaren ZZP ers gezocht. Wij richten ons op diverse bèta en dienstverleningssectoren, zoals de bouw, de installatie en metaaltechniek en de transportbranche. In deze sectoren wordt regelmatig een ZZP gezocht voor een tijdelijke klus!
verkeersregelaars gezocht
Werk voor ZZPers, in de schilder, bouw, techniek of engineering branche Flextra.
Loodgieters Almere e.o. Monteur Laagspanning elektro in opleiding gezocht. Elektromonteurs regio midden en noord nederland. Installatiemonteur regio Deventer. Deskundig Toezichthouder Asbest DTA. Dikwandig cv monteurs Amsterdam gezocht. Elektromonteur regio Hardenberg. Elektromonteurs regio Hoogeveen. Miljoenen klussen in de bouwsector door vergrijzing.
accountant gezocht
ZZP chauffeur gezocht bij Chauffeur.nl Chauffeur.nl.
Wij maken het u en opdrachtgevers gemakkelijk door een platform te bieden waar deze twee partijen samenkomen. Om aan de vraag van ZZP chauffeur gezocht te voldoen, nodigen wij elke professionele chauffeur uit om zich aan te melden op onze website.
ZZP vacatures in Friesland NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar ZZP vacatures, banen en werk in de provincie / regio Friesland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.

Contacteer ons