Meer resultaten voor zzp er gezocht

zzp er gezocht
zzp - 2017 Bill incasso B.V.
Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen.
ZZP - Op zoek naar een goedkope hypotheek voor de financiering van je huis.
Maak je dus geen zorgen en kom langs op ons kantoor in Deurne of contacteer ons per telefoon, per mail of per fax. We bekijken jouw situatie en samen bepalen we welke lening of hypotheek het beste bij je past.
zzp - Uw boekhouding in betrouwbare handen!
Of u nu startende ondernemer bent, of een klein tot middelgroot bedrijf runt, samen creëren we een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat waaruit u maximaal rendement haalt. Goed luisteren, doorvragen en uw situatie analyseren, dat vormt de basis van onze dienstverlening.
zzp - Belastingaangifte aangifte inkomstenbelasting.
Wij hebben in de loop der jaren een goede relatie opgebouwd met externe partijen zoals banken, verzekeraars en belastingdienst in onze regio. Ook werken wij regelmatig samen met regionale accountants, notarissen, advocaten, hypotheek en verzekeringsadviseurs om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
zzp - Adverteren op Marktplaats.
Houden ons scherp en denken goed mee. Erg fijn bureau om mee samen te werken, komen met nieuwe ideeën en zitten er vol op. Schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Resultaten waren al zeer snel zichtbaar en blijven zich verbeteren.
zzp - Bekijk onze openstaande vacatures.
Verkeersregelaars vacatures: Verkeer Service Zuid-Holland is continu bezig om het team van verkeersregelaars uit te breiden om zo flexibel mogelijk naar onze klanten toe te kunnen opereren. Door de steeds groter wordende vraag naar gespecialiseerde, professionele verkeersregelaars zijn wij dan ook op zoek naar parttime verkeersregelaars.
zzp - 1017 EG Amsterdam.
Vroeger was het nodig om Google te informeren dat je website online was, maar sinds enkele jaren zijn er andere, betere manieren om dat duidelijk te maken. Op deze pagina lees je hoe je zorgt dat Google van jouw bestaan weet zonder een website aanmelding.
zzp - 28 augustus 2017.
We benadrukken hier het woord indicatie omdat de werkelijkheid leert dat de kosten in het echt iets hoger uitvallen. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat hierbij de kosten van de vervoerder niet meegenomen zijn, denk hierbij aan opslagkosten, bewaarkosten en administratie kosten.
ZZP - Member of Carus VOF.
Is er goedkoper krediet om te kopen op afbetaling? Kan ik een laptop op krediet kopen? Kan ik mijn kredietkaart en lening samenvoegen? Is een krediet op korte termijn mogelijk? Is er verschil tussen krediet en een lening? Wat voor krediet rente tarief krijg ik?
zzp - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2019 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
ZZP'er' hovenier gezocht! De Groot Hoveniers.
Geplaatst op 1018h: in Nieuws door joris. ZZPer hovenier GEZOCHT! Wil je zelfstandig ondernemer zijn en mooie projecten maken die goed voorbereid zijn, projecten waar een mooi ontwerp voor is gemaakt, goede afspraken zijn gemaakt en werkvoorbereiding top is? Wil je zelfstandig ondernemer zijn, maar niet de hele dag alleen werken? Vind je samen werken in een team toch leuker? Hou je eigenlijk wel van een vrijdagmiddagborrel of een personeelsfeest? Wil je zelfstandig ondernemer zijn en wil je toch graag met een modern machinepark werken? Vind je het fijn als er een vrachtwagen, shovel of minigraver á la minute ter beschikking staat?
Freelancer
Zzp gezocht op Klusbode.nl.
Ik zoek een goede handige zzp er. Metal stud monteurs gezocht. Klussen aangeboden / Groningen / 2018-04-30 / Timmerwerken. Projectomschrijving: als volledig zelfstandig metal stud monteur zzp er ben je medeverantwoordelijk voor een goede doorloop bij het afbouwen van een project in de regio groningen.
freelance opdrachten administratief
JM Deurwaarder Metselaars, Timmerlieden en Lijmers gezocht.
Metselaars, Timmerlieden en Lijmers gezocht. Gezocht: Metselaars, Timmerlieden en Lijmers! HSB Bouw en JM Deurwaarder GA BV zoeken wegens toename van de werkzaamheden zelfstandige en gediplomeerde metselaars, timmerlieden en lijmers met aantoonbare ervaring in de woningbouw, utiliteitsbouw of in renovatie onderhoud.
Freelancer
Agrarisch ZZP'ers' en freelancers Agriwerker.nl.
De vrijheid die je hebt, de omgang met. Knikdumperchauffeur, tractorchauffeur, grondwerker Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest op een gemengd boerenbedrijf met varkens en koeien.Ik heb veel ervaring met landbouwmachines en met grondwerk, tractoren, knikdumpers zoals. Tractorchauffeur machinist grondverzet zzp Ik ben parttime zzp en heb ervaring met tractoren en grondverzetmachines.
boekhouder gent
Gezocht: zelfstandigen/ ZZP-ers voor TIG en MIG/MAG laswerkzaamheden.
Home Over ons Gezocht: zelfstandigen/ ZZP-ers lassen. Gezocht: zelfstandigen/ ZZP-ers voor TIG en MIG/MAG laswerkzaamheden. Beschrijving Buitink Buitink Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen, leveren en monteren van producten c.q. oplossingen waar zeildoek, folies en technisch textiel een hoofdrol spelen.
arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voorbeeld
ZZP'er' gezocht: Elektricien Groenpand.
Laat een recensie achter. ZZPer gezocht: Elektricien. ZZP'er' gezocht: Elektricien. ZZPer gezocht: Elektricien. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. ZZP'er' gezocht: Elektricien. Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden. 085 401 19 12.
Freelancer
ZZPers gezocht R3B Safety Rescue. Email. Facebook. Linkedin. Twitter. YouTube.
Over R3B Vacatures ZZPers gezocht. ZZP-ers voor ons rescue team, rope access team en instructeur team. R3B Safey Rescue is een jonge dynamische organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van training, uitrusting en ondersteuning aan de industrie en hulpdiensten.
cursus boekhouden
Zzp'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Wil jij je niet druk hoeven te maken over facturaties, betalingstermijnen en het zoeken van mooie projecten? Dan is Prima ZZP hetgeen waar jij naar opzoek bent. Aan liVca gereedschap Mocht je ambities hebben om als zzp'er.' 2 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO ZZP'er' gezocht!
seo specialist gezocht
ZZP-ers gevraagd Schouten Techniek. Schouten Techniek.
Dankzij ons is er warmte én verkoeling. In combinatie met duurzame energiebronnen ontwikkelt Schouten Techniek voortdurend nieuwe technische systemen. Hierdoor, en door onze expertise op elk gebied van installatietechniek, bieden wij dé totaaloplossing voor woningbouw, utiliteitsbouw, modulaire bouwsystemen of technisch beheer en onderhoud.
freelancer

Contacteer ons