Resultaten voor zzp koeriers gezocht

zzp koeriers gezocht
Bezorg pakketten met je eigen auto als koerier voor DHL YoungCapital.
Heb jij een eigen auto? Luister je graag naar je eigen muziek tijdens het werk en lijkt het je leuk om pakketten bij mensen thuis af te leveren? Dan hebben we wat moois voor je! We zoeken namelijk parttime of fulltime koeriers voor DHL.
freelance
Koeriers 020 ZZP'ers' gezocht koeriersdiensten omgeving. Facebook.
ZZP'ers' gezocht koeriersdiensten omgeving Haarlem Amsterdam! Ben jij ZZP'er' en in het bezit van een eigen bestelbus, dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar koeriers die in de omgeving Amsterdam/Haarlem geen centrum minimaal 80 stops per dag willen/kunnen rijden.
spoedkoerier amsterdam
Zelfstandige Koerier-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Freelance / ZZP 6. Tip: Voer een plaatsnaam in het vak waar' in om de resultaten in die regio te zien. Vacatures 1 tot 10 van 198. Plaats je cv In enkele seconden. Chauffeur rijbewijs B per direct gezocht! Gi Group Veldhoven.
piano verhuizen
koerier gezocht zzp zoeken Speurders.nl.
ik ben dries en zoek koeriers opdrachten binnen/buitenland ik rijd met een nette opel vivaro L1 H1. een maand geleden Kampen Overijssel. zzp timmermanen gezocht tilburg. voor werk in Tilburg zijn wij op zoek naar zzp timmerlieden wij bieden een HOOG UURLOON bel voor me.
ZZP
koerier Amsterdam, Zwolle, Breda en Eindhoven HSB Groep.
04 januari 2017 Logistieke Medewerker gezocht voor de vestiging Amsterdam. 22 juli 2016 Gemotiveerde zzp collega's' gezocht voor de vestiging Zwolle. Ons dienstenaanbod is overzichtelijk, eenvoudig gestructureerd en herkenbaar. Het is niet moeilijk daaruit de juiste keuze te maken die naadloos aansluit bij wat u als de klant wenst.
ZZP
KOERIER gezocht Landelijk: Eigen vervoer ADelivery 150 per dag Freelance / ZZP Talentee.
KOERIER gezocht Landelijk: Eigen vervoer ADelivery 150 per dag Freelance / ZZP. KOERIER gezocht Landelijk: Eigen vervoer ADelivery 150 per dag Freelance / ZZP. Geplaatst op 03 april 2017 2147.: Reageren kan nog 18 dagen. Dat is tot en met 3 mei 2017. Wil jij chauffeur worden en je eigen tijden kunnen bepalen of wil je liever op een vaste route rijden Het kan bij de snelste Delivery-service van Nederland. Voor onze nieuwe One-Day delivery service zijn we op zoek naar zelfstandige koeriers met eigen vervoer en een eigen smartphone met 3G/4G internetverbinding.
ZZP
Vacatures iXXpress Koeriersdiensten.
IX Xpress B.V. is altijd op zoek naar ZZP-ers die in het bezit zijn van een eigen representatieve bestelbus, wij vragen altijd om een. een kopie van uw paspoort, een kopie rijbewijs, een vervoerdersverzekering en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
schoonmaker gezocht
zzp-koeriers gezocht i.b.v. eigen bestelwagen/bus/bakwagen/vrachtwagen.
Tegels zetten 33463. Verhuizen en transport 21449. zzp-koeriers gezocht i.b.v. 1 reactie Tilburg. 15-03-2015 Eerste werkdag.: Zo snel mogelijk Afstand in kilometers. 25 Materiaal verzorgd door.: Niet van toepassing Reageer.: Atlas Euro Expresse zoekt zzp-koeriers in de regio Tilburg/Waalwijk i.b.v.
koerierswerk
ZZP koerier worden Cargoplanner.nl Koerier Limburg 045-7113334.
Maar er zijn ook koeriers die het direct wat groter willen aanpakken met een grote bestelbus zoals een Mercedes Sprinter, Renault Master, Iveco Daily etc. Wat veel mensen vergeten of gewoon niet weten is dat je niet zomaar spullen van derden mag vervoeren.

Contacteer ons